Baş Kitabımız

Baş Kitabımız

Dostlarımız

Dostlarımız

Kütüphanemiz

Kütüphanemiz

Kitaplarımız

Kitaplarımız

Filler İçin Su

Perşembe, Eylül 01, 2011


Merak ediyordum etmesine ama okumak yoktu aklımda.
Birden karşıma çıktı. Oku beni dedi sanki. Kıramadım.
Bırakamadım elimden, okuyalım bakalım, dedim.
Stephen King de, okuyun, diyordu ve ben Stephen King de seviyordum.

Yaşadığı ani kayıpla hayatı bir anda değişen Jakob (nedense jacob diye değil jakob diye yazılmış) doksanlı yaşlarından yirmili yaşlarına bakıp olayları bir günümüzden bir geçmişten anlatmasıyla gelişen olaylardan oluşuyor kitap.

Çok tatlı. Çok içten.
Güzel, akıcı, okunulası kitaplardan.
Sadece anlattığı her şeyi canlandıramadığım için bile izleyebilirim filmi.

3 Kelam Edilmiş...:

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Kitap tanıtımlarına asla hayır demem. Hatta günlük gazeteleri takip ederek hangi gazetenin hangi gün kitap tanıtım eki verdiğine bakar ve o gün o gazeteyi alırdım. Kitap tanıtımlarını okurum, ama kitap aldığım çok nadirdir, çünkü pek kitap okuyamıyorum, ancak özetleri ile yetiniyorum.

Emeğinize sağlık. Selam ve dualarımla Allah'a emanet olun.

2 Eylül 2011 09:46
Faruk Özcan dedi ki...

Kitabı tanıttığınız için teşekkür ederim. Bir gün bu kitaba rastlarsam aklıma tanıtımınız gelecek ve kitabı biliyor gibi hareket edeceğim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin :)

4 Eylül 2011 05:56
temerrüt dedi ki...

:) öncelikle güzel bir blog demekle başlayayım.kitap üzerine kurulan ve düzenli aralıklarla güncellenen blogları seviyorum-ki bu gerçekten, blog sahibinin bloga ve okuyucuya bağlı olduğunu göstergesi benim gözümde.

kitaba gelirsem,gerçekten su gibi bir kitap.okunmaya değer.ben filleri çok sevdiğim için bana çekici gelmişti o yüzden okumuştum.bazı noktaları ben de canlandıramadım,hayal edemedim.bu yüzden filmi de izledim-ki kitap uyarlamalarında önce kitabı okuduysam filmi pek izlemem,yavan gelir,ne bileyim alışkanlık işte. yine de filmini izlediğim için çok da pişman değilim,en azından filler gördüm.ama bana kitap mı film mi diye sorsanız,kitap yahu derim.öyle yani.

23 Eylül 2011 21:54

Yorum Gönder

Bir katkıya 'HAYIR' demeyiz... :)