Baş Kitabımız

Baş Kitabımız

Dostlarımız

Dostlarımız

Kütüphanemiz

Kütüphanemiz

Kitaplarımız

Kitaplarımız

Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı

Cumartesi, Ekim 22, 2011

Adı bile insanın içini sıcacık yapan bu kitap karşınıza oturuyor ve okuduğunuz sürece sizinle konuşuyor, şakalaşıyor, güldürüyor , duygulandırıyor. Bazen kendinizi kitap okurken sesli bir şekilde tepki verirken ve gülerken yakalayınca bir de bu halinize gülüyorsunuz.
Kitabın yazarı; Ahmet Şerif İzgören. Karşılık beklemeden seminerler veren insanların oluşturduğu Uğur Böcekleri Projesi'nin ana parçalarından biri olduğunu da kitapla beraber öğrenmiş olduk, diğer kitaplarında da yer alıyor bu projenin tanıtımı.
Yazar, kitapla ilgili arka kapakta da yer alan bir sözünde 'Bu kitabı kişisel gelişmeyin diye yazdım. Toplumsal gelişin. Etrafa da gram katkınız olsun' diyor ve biraz şaşkınlıkla biraz da gülümseterek, kendine hak verdirtiyor.

5 Kelam Edilmiş...:

Asortik Krep dedi ki...

Bu kitabın adıyla yaptığı gösterisini izledim,tekrar hayran kaldım.Bununla beraber izlediğim 2. gösterisiydi.Tam bir yurdum insanı,vatansever,milletsever, yolu izlenici, aşmış kişilik.

22 Ekim 2011 22:52
EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ismi güzelmiş.. tam da bizi anlatıyor... paylaşıma teşekkürler..

23 Ekim 2011 11:32
đerkenαя dedi ki...

Kalemine sağlık Dejawu, teşekkürler :)

24 Ekim 2011 09:48
mavilale dedi ki...

bu kitabı yeni okudum sayılır daha 1 ay olmadı. daha önce ahmet şerif izgörenin şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır isimli kitabınıda okumuştum. okuyan herkesin yüzünde bir gülümseme aklında sorgulama bırakan kitaplar yazıyor sağ olsun

28 Ekim 2011 12:42
DOREMİ dedi ki...

Yüzleşirken gülümseten bir kitap olduğunu düşünüyorum.Henüz okumadım..:)

31 Ekim 2011 10:52

Yorum Gönder

Bir katkıya 'HAYIR' demeyiz... :)