Baş Kitabımız

Baş Kitabımız

Dostlarımız

Dostlarımız

Kütüphanemiz

Kütüphanemiz

Kitaplarımız

Kitaplarımız

Ferrarisini Satan Bilge

Çarşamba, Nisan 20, 2011



Geçtiğimiz hafta zevkle okuduğum bir felsefe kitabı ...Hırslı ve başarılı avukat Julıan ın Bilgelik yolculuğunda edindiği öğretilerin anlatıldığı kitapta size de bi çok öğreti tanıdık gelecek.Asırlardır inançlarımız içinde yer alan güzelliklerin , uzak doğu kültürünün popüler sembolleriyle benzerlik göstermesi ilgi çekici...Asırlar öncesine dayanan inançlarımızın tavsiye ettiği yaşam düsturlarını Sirvana Bilgelerinin Nirvana yolculuğu içinde buluyoruz bu kitapla...Sahibi olduğumuz değerlerin bize bi parça daha somutlaştırılmış kılıflarla pazarlanışına da şahit oluyoruz böylece :)


Ferrarisini satan adaşımın kararını onaylıyorum ve kitabı tavsiye ediyorum tabiki.Ancak yukarda değindiğim benzerliklerin avını sürerseniz okuma süresince daha zevkli bi Nirvana yolculuğu da sizi bekler derim.Sevgiler dostlar ....




9 Kelam Edilmiş...:

Unknown dedi ki...

Okumak isteyipte almaya üşendiğim kitaplardan bir tanesi,alınacak kitaplar listesinin bir köşesinde bulunmaya devam etsin umarım bir gün alacak isteği bulurum kendimde :)

30 Nisan 2011 19:39
Unknown dedi ki...

kesinlikle etkileyici bir kitap..

6 Haziran 2011 09:02
bi çay bi kafe latte dedi ki...

Çıktığı ilk gün alıp okumuştum.Ama o zamanlar küçüktüm ve aklımda kalan hiçbirşey yok:) bu demektir ki tekrar okumak için geç kalmamalıyım..

4 Temmuz 2011 23:56
Doctor Blue Balloon dedi ki...

teşbihte hata olmasın ancak tasavvuf kitapları, romanları ve dahi filmleri sevip müptelası olanlara basit bir kitap gibi gelebilir. Ancak yine de okumaya değer.. Kitabı okuyalı bir sene falan oldu. Ama bir cümleyi hiç unutmama ve hep kullanırım.. "Ağaçlar yüzünden ormanı gözden kaçırma" ;)

23 Ağustos 2011 23:20
Adsız dedi ki...

eğer hayatınıza yeni bir yön vermek, daha mutlu olmak ve hedeflerinize kendinizi daha yakın hissetmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Tam bir başucu kitabı. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz cinsten. Ve bana bir kez daha en iyi dostun kitaplar olduğunu hatırlattı.

23 Temmuz 2012 18:11
BERSHKA ( B.B.A ) dedi ki...

İsim cazibesine kapilip okudugum bir kitapti :)

10 Ağustos 2013 14:47
Adsız dedi ki...

Şimdiye kadar okuduğum en güzel kişisel gelişim kitabı ...Eksik birşeyleri tamamladı sanki bu kitap ,mutlaka okunmalı.yaşam enerjinizin düştüğü anlarda kendinize gelmeniz için kitabın ismini içinizden tekrar etmeniz bile yeterli olacak...

30 Eylül 2013 22:08
Adsız dedi ki...

Okumaya çalıştığım birçok kişisel gelişim kitabından farklı bir anlatım tarzı var. Okurken sıkılmıyorsunuz aksine keyif alıyorsunuz. Kesinlikle herkes okumalı.

8 Şubat 2015 08:26
Unknown dedi ki...

Bilim kurgu değilmi bu kitap ya :S OKUMAYIN !

22 Kasım 2016 22:35

Yorum Gönder

Bir katkıya 'HAYIR' demeyiz... :)