Baş Kitabımız

Baş Kitabımız

Dostlarımız

Dostlarımız

Kütüphanemiz

Kütüphanemiz

Kitaplarımız

Kitaplarımız

zahir

Pazartesi, Kasım 21, 2011

Sorunları olan bir yazar, eşinden boşanmak ister, eşide ona seyahate çıkmasını ve kitap yazmasını ister, birkaç yıl süren seyahet sonrasında bir kitap yazar çokta tutulur ve esthere tekrar döner. Ama şimdi gitme sırası esther'dedir. Çünkü onunda kendini bulmaya ihtiyacı vardır. Kitap aslında karakterlerin kendilerini bulma maceralarını anlatıyor.. esther kitap genelinde anlatılan karakterlerin hepsi ile bir şekilde bağlantılıdır, herkes estherde bir parça kendisini bulmuştur. estherin yokluğunda, kocası ve mikhail arasında da bir bağ oluşmaya başlar, ve bir süre sonra ikisi estehere bulmak için yola düşerler. fransadan kazakistana uzanan bir yolculuk.  320 sayfalık, 10 üzerinden 7 puan verdiğim bir kitap

2 Kelam Edilmiş...:

Eren dedi ki...

İlginç bir kitaba benziyor, yazarın Elif'ini okumuştum en son, yine bir yolculuk kitabı, hatta konu açısından Elif'in devamı gibi geldi..

21 Kasım 2011 11:47
Adsız dedi ki...

Ben bir sey sorcam Esther kitabin sonunda kime hamile kaldi ve kitabi ben simdi 2 saatte bitirdim gercekten guzel bir kitap insan kendinden birseyler buluyor.butun karakterler ic dunyasindaki karmasayi bulmaya calisiyorlar.

24 Haziran 2013 18:24

Yorum Gönder

Bir katkıya 'HAYIR' demeyiz... :)